Durf jij los te laten?

Hetgeen wat niet meer dient loslaten. Kan je dat?

 

Door theta heb ik geleerd om heel bewust afscheid te nemen van dingen die mij niet meer dienen. Het met liefde los te laten, hoe lastig het soms voelt.

 

Ik weet niet of je dit herkent, maar ik ben heel goed in het verzamelen van labels die anderen mij op willen plakken.

 

Labels van wat je gelukkig zou moeten maken, hoe je moet gedragen en ga zo maar door. Herkenbaar?

 

Ik ben altijd iemand geweest die graag haar eigen regels maakt, maar onbewust zo verbonden was aan de regels die de maatschappij van een iemand verwacht.

 

Onderliggend geloofde ik dat als ik niet hetzelfde was als anderen. Ik er niet bij zou horen en dus alleen zou zijn. Mijn grootste angst is er niet bij horen.

 

Mede door Theta healing ben ik me hier bewust van geworden en heb ik geleerd bewust labels los te laten van iets wat me niet meer dient.

 

Loslaten voelt nu voor mij als een verademing. Het geeft me ruimte. Voor mij voelt het als een diepe inademing of er iets van mijn schouders af valt.

 

Vanavond is er een super volle maan en een heel mooi moment om dingen los te laten.

 

Neem vanavond even een momentje voor jezelf, sluit je ogen en haal een paar keer diep adem naar je hart. En zeg dan (hardop of in gedachten) "Laat gaan wat mag gaan. In het hoogste goed van al". 

 

Neem nog een keer diep adem en voel je schouders meer zakken, je lichaam lichter worden. Herhaal dit zo vaak je wilt. Je kan ook bewust dingen benoemen die je los wilt laten.

 

In mijn coachingstraject werk ik bewust met jouw aan de labels die je los mag laten, zodat je volledig in je zelf durft te geloven en jezelf zichtbaar maakt op je eigen unieke manier. Wil je meer weten over hoe dat in zijn werk gaat? 

Vorige
Vorige

Je Beeldbank organiseren doe je zo!

Volgende
Volgende

Poseren is leuk