Becoming 38

Morgen word ik weer een jaartje ouder. Dit is altijd een mooie tijd waarin ik terug kijk naar waar ik een jaar geleden stond en nu sta.

 

Welke dromen had ik en welke zijn eruit gekomen?

 

Hoe voelde ik me en hoe voel ik me nu?

 

En wat hoop ik dat aankomend jaar me mag brengen.

 

Het afgelopen levensjaar heeft me meer rust gebracht. Ik ben dichter bij mezelf gekomen. Ik zie en herken degene steeds meer die mij iedere ochtend in de spiegel aankijkt.

 

Ik hou steeds meer van haar en terwijl ik dit type schieten de tranen ook in mijn ogen. Want het is echt zo. Het is niet iets wat ik opschrijf omdat het “moet”. Het is iets wat ik diep van binnen echt voel.

 

Dit is mijn waarom!

 

Iedere vrouw te laten ervaren hoe het is om zichzelf met liefde te zien. Degene die ze nu is, degene die ze was en degene die ze gaat worden.
 

Iets waar al jarenlang van droom is om een serie van portretten te maken. Ik heb altijd gedacht dat een serie mocht zijn van vrouwen die ik mag fotograferen, maar dit kwam nooit van de grond.

 

Afgelopen weken besefte ik me …

Dat ik degene mag zijn waar deze serie over mag gaan.

 

Dus vanaf vandaag ga ik me een jaar lang fotografen. Mijn 38ste levensjaar vastleggen, zoals hij is. Zoals ik me voel.

 

Dit is het eerste portret …

 

09 mei 2021 by Wendy van Hardeveld IMG_2623.jpg

Becoming the woman I always dreamed off I'll be

Op mijn website & Instagram zal ik de zelfportretten met je delen.

 

Wil je ook ervaren hoe om jezelf met liefde terug te zien op foto? Ik laat je met heel veel liefde en plezier dit ervaren door een fotoshoot bij mij te boeken. Hit reply en vraag naar de mogelijkheden.

 

Ik wens je een hele fijne dag en ik ga genieten van mijn verjaardagsweek.  Ja, je leest het goed een week. Ik ga deze week alleen maar dingen doen die ik leuk vind.

Veel liefs, Wendy

 

Vorige
Vorige

Poseren is leuk

Volgende
Volgende

Wat is jouw brand archetype?