3 simpele tips om meer persoonlijkheid aan je brand toe te voegen.

Ik dacht voor we weekend gaan vieren, deel ik met jouw 3 simpele tips om meer persoonlijkheid aan je brand toe te voegen.

1.DEEL FOTO’S VAN JEZELF

Is het je al opgevallen dat als je een foto van jezelf post. Je vaak meer interactie hebt op je post. En toch is het iets wat vaak niet gedaan wordt, want ‘het draait niet op ons.’  En tot een zekere hoogte klopt dat.

Alleen vergeten we vaak dat de reden waarom mensen zaken met ons doen is om wie we zijn, niet alleen om wat we doen. Dus delen die foto's van jezelf!

2.DEEL BEHIND THE SCENES FOTO'S

Veel mensen zijn nieuwsgierig. We willen heel graag weten hoe the rich & famous leven, vandaar dat de roddelpers goed geld verdienen met bekende mensen fotograferen.

Ook jouw klanten willen weten hoe het allemaal in zijn werk gaat als ze met je samenwerken. Geef ze dan ook vooral een kijkje achter de schermen. Het kan al simpel door een Insta story te maken of een snelle snapshot van je nieuwste project waar je mee bezig bent. 

Neem je volgers mee in jouw wondere wereld en laat ze zien hoe gaaf het is om met jouw samen te mogen werken.

3.DIT BEN IK OOK

Kleur is buiten de lijntjes en laat ook zien wat je nog meer bent dan de expert op je vakgebied. Welke elementen maken jouw anders dan je collega's. Deel bijvoorbeeld is wat quilty pleassure is of laat zien hoe fantastisch mooi je kan piano spelen of hoe grappig je pup is. 

Dit zal er voor zorgen dat mensen zich meer verbonden met je voelen. Je bent een mens en mensen doen graag met mensen zaken, dus laat dat ook zien!

Ik ben erg benieuwd wat jij vanaf vandaag meer van jezelf gaat laten zien. Hit reply and let me know?

 

Vorige
Vorige

Wat is jouw brand archetype?

Volgende
Volgende

EEN CHECKLIST | TER VOORBEREIDING VOOR JE HEADSHOT FOTOSESSIE