Je verdient het om gezien te worden!

Wie ben jij écht en wat laat jij zien aan de wereld?

 

Hallo, ik ben Wendy.

A rebel with a cause, a mama bear and so much more…

Maar, net als JIJ, ben ik te veel dingen om op een pagina te passen.

Hier zijn enkele hoogtepunten:

Ik ben …

Wild&free

Het onbekende doet mijn hart sneller kloppen. Ik durf buiten de lijnen te kleuren. Waarom? Omdat ik weet dat we daar de magie vinden.

Gek op verhalen

Ik vind het fantastisch om nieuwe mensen te ontmoeten en om hun verhaal te horen. Jouw verhaal telt. Het geeft me een hint van wat jouw hart sneller doet kloppen. Je verhaal is de leidraad van je visuele identiteit.

Tweelingen

Zoals mijn horoscoop zegt: “Ik wil alles zien”. En dat is zo waar. Ik hou ervan om mensen te observeren – hoe ze bewegen, hoe de interactie is. Het fascineert me om te zien hoe hun ware zelf wordt onthuld in de kleinste details.  

Creatief

Het creëren van kunst maakt mijn hart sneller kloppen. Vooral wanneer deze creaties laten zien hoe mooi je bent.

MINI-ME ON A ROLL

 

HOE DIT ALLEMAAL BEGON

Op de leeftijd van 4 jaar oud gaf ik mijn eerste modeshow, tijdens een familie weekend. Mam bracht me naar bed (of zo dacht ze), maar ik besloot dat het tijd was voor iets veel spannender dan bedtijd . Ik ruilde mijn PJ’s voor een zeer stijlvolle outfit en ging naar beneden om het te laten zien aan de hele fam. Iedereen lachte en prees me voor mijn prachtige styling.

Mama bracht me weer naar bed, maar de show was nog niet voorbij! PJ’s werden weer ingeruild voor perfect gecombineerd outfits in stralende kleuren.

Ik zal nooit het gevoel van trots, opwinding en zelfvertrouwen vergeten als ik mijn “ware kleuren” liet zien en werd verliefd op de dress-up game.

Weet jij nog…

Wanneer je voor het eerst het gevoel van plezier had en is dat nog steeds in lijn met wie je nu bent?

“Let me capture your true essences. Gift you with an experience you’ll never forget, a memory for life, but most of all let’s have some fun and celebrate YOU!”

-Wendy

WE’RE A MATCH MADE IN HEAVEN

BECAUSE…

♥  Ik heb een zogenaamd toverdrankje genaamd “fotogeniek” dat ik in het drankje van klanten stop. Dit toverdrankje zorgt ervoor dat ze direct hun unieke schoonheid herinneren die durfen te tonen. Maar vergeet niet: Hush Hush!

♥  Voor de shoot begint haal ik mijn geheime wapen te voorschijn dat camera verlegenheid en onzekerheid doet verbleken voor de zon. Het wordt ook wel “treating your client like a queen” genoemd en zou in de vorm van een godin kaart lezen, champagne, verse aardbeien en roze wc-papier kunnen zijn.

♥  Ik denk in oplossingen, geen problemen. Elk ‘probleemgebied’ zal ik transformeren in je nieuwe favoriete deel. Hoe? Door je te helpen begrijpen dat elk deel van je lichaam een essentieel element van je verhaal is. Zodra jij je eigen verhaal omarmt, ontstaat er een soort  “I don’t give a sh** anymore about pleasing other people” factor, dat zorgt voor prachtige beelden.

“CAUSE YOU WERE BORN THIS WAY, BABY…”

Lady Gaga

I want you to know that you are so lovable – every bit of you, right now. I’m here to help you unlock your inner goddess – you know, that energy that makes you breathe a little deeper, boosts your inner f*** you when you need it, and dares you to follow what FEELS. SO. GOOD.

Official biography

Wendy van Hardeveld

Wendy van Hardeveld

Photographer

Wendy van Hardeveld, portretfotograaf, helpt vrouwelijke ondernemers met een inspirerende visuele identiteit met behulp van een unieke methode : © Godinnen Archetype fotografie. Met behulp van het archetype viert ze de unieke schoonheid van de vrouw.

Wendy studeerde Fashion Management aan het AMFI in Amsterdam en studeerde marketing bij Berkley. Ze is een B-schooler en Tony Robbins junky. Wendy studeerde ook met ster-fotograaf Sue Bryce in Parijs.

My life on Instagram