Everybody needs a good headshot of themself.

Iedereen wil graag een goede profielfoto van zichzelf. Beter nog… het hebben van een goede (zakelijke) portretfoto kun je in deze online tijden niet meer omheen. Door een mooie authentieke profielfoto van jezelf krijgen mensen direct een idee van jouw persoonlijkheid. Het draagt bij aan een gevoel van vertrouwen en laat een positieve eerste indruk achter bij de bezoekers van je website.

De foto’s kun je gebruiken voor o.a:

  • Jouw social media profielen als LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter en Whatsapp
  • De ‘over jou’ pagina op je website
  • Banners op je website
  • Boekcovers
  • Visitekaartjes

Wat kun je verwachten?

// Een professionele fotosessie, van 30 minuten in de studio in Utrecht én een heerlijke bak verse bonenkoffie ;-).

// Mijn expertise, het is mijn verantwoordelijkheid dat jij als de ‘ware jij’ op de foto komt. Ik geef je tips en coach je door je fotosessie heen. Ik help je de juiste poses aan te nemen en je op je gemak te laten voelen voor de camera.

// Styling advies, je mag me alles vragen over wat je het beste kunt dragen. Uiteraard kun je ook meerdere setjes kleding meenemen, zodat je last-minute nog kunt kiezen voor de juiste outfit, kunt wisselen of kiest voor de outfit waar jij je het meest comfortabel in voelt.

 

Wat zijn de kosten?

Een professionele profielfoto shoot kost 297,- ex btw en is incl. 3 digitale foto’s naar keuze. Je krijgt een persoonlijk webalbum met 15+ foto’s waaruit je een keuze mag maken.

Mag ik je in beeld brengen?

Ben jij er klaar voor om jezelf te laten zien? Wil je een sessie boeken, stuur dan een e-mail naar info@beyoutifulphotography.nl , bel naar 030-7370778, of laat hieronder een berichtje voor me achter.

Mag ik je in beeld brengen?

Boek dan NU een gratis 15 minuten gesprek, waarin we je droom fotoshoot kunnen bespreken.