Hola,

Week 4 alweer! En terwijl ik dit schrijf zit ik al Córdoba. Waarschijnlijk heb ik het al honderd keer gezegd maar tijd vliegt voorbij. Deze week heeft vooral in het teken gestaan van dansen. 

Maandagavond zijn we naar LaBomba geweest. Dit is een drumband dat speelt op de energie van het publiek en het is zo gaaf! We hebben de hele avond staan dansen, echt een top avond. Zie de video’s hieronder voor een kleine impressie.

Op dinsdag zijn we naar een speak easy bar Uptown geweest. Speak easy bars zijn een soort geheime bars, ze zijn verstopt en voor sommige moet je een wachtwoord geven. Super grappig en een hele ervaring. Uptown is gebaseerd op het leven in NY, het is ondergronds en als je naar beneden loopt lijkt het net of je een subway station in loopt. De entrance van de bar is zelfs een metro cabine. Check de video -> ( I know normaal hou je de camera horizontaal, maar het was een video voor mijn Instastories)

Muziek was R&B en ze hadden hele lekker cocktails. We hebben de hele avond gedanst en veel gelachen. Mocht je ooit naar BA gaan dan is dit een must-do!

Op woensdag hadden we onze tweede townhall meeting, hierin worden alle praktische zaken besproken en krijgen mensen een shout out als  iemand ze in het zonnetje wilt zetten. Ook krijgt iemand een standing ovation award and guess who won that award. ME :-)! Ik was verbaasd en vooral vereerd dat ik was uitgekozen.

S’avonds zijn we naar een tangoshow geweest. De tango is zo’n intigrerende dans. I loved it! Het verhaal en acteerwerk was een beetje jammer, maar de dans WOW. Ook een paar prachtige foto’s gemaakt, al zeg ik het zelf! Ik zal vandaag ook een album op Facebook aanmaken van alle foto’s die ik heb gemaakt in Buenos Aires.

Donderdag heb ik foto’s gemaakt van onze city manager Santi en dat was zo gaaf om te doen. S’avonds hadden we ons BA afscheidsfeest en again a lot of dancing. Het zo bijzonder dat 4 weken geleden ik deze mensen nog niet kenden en nu zo’n band heb. Blows my mind!

Vrijdag was het Ozzie day en vierde we dit met onze ozzie friends in onze geliefde pool. Wat ook meteen de laatste dag was voor pooltime, want op zaterdag vertrokken we naar Córdoba. Wat op zich al een hele ervaring is om met 55 mensen tegelijk te reizen, maar ik moet zeggen alles ging heel smooth. Het is zo fijn dat je alleen je koffer hoeft in te pakken en de rest is voor je geregeld.

Ook heel grappig dat als je het vliegtuig instapt je de helft van de passagiers gewoon kent. Córdoba is een hele relaxde stad, het heeft wel iets weg van Utrecht. Voel me al helemaal thuis ;-). Ik woon samen met een Spaans meisje en we hebben een appartement rechttegenover boulevard San Juan, waar s’avonds mensen komen om samen de tango te dansen. Zo cool!

 

Buenos Aires was een geweldige stad met een hoop avonturen, maar ik denk dat Córdoba nog meer mijn style gaat zijn. De werkplek is heel fijn met ook een geweldig uitzicht! Check mijn Instastories of FBstories. Aankomende week heb ik mijn eerste track, Gaucho life. Paardrijden door de heuvels van Córdoba. Hoe cool! Mijn eerste shoots staan al op de kalender ! WhoopWhoop.

Tot volgende week!

Besos.

PS. Ik vind het best leuk als jullie een berichtje achter laten ;-).

PS2. Er zijn nog 2 plekjes vrij voor een shoot in Lisabon. Heb je interesse? Stuur een mail naar hello@wendyvanhardeveld.com.